Szépül a Mátyás király sétány Hajdúszoboszlón

Az idei évben megújul, megszépül Hajdúszoboszló turisztikai központja a Mátyás király sétány és a Gyógyfürdő előtti tér.

Már zajlanak a fejlesztési munkálatok, a Mátyás Apartmanok közvetlen közelében, igy vendégeink részére szeretnénk információval szolgálni a jelenlegi helyzetről és a fejlesztési folyamatok tervezett befejezéséről, a megvalósuló új hajdúszoboszlói turisztikai központról.

Aktuális és fontos információk

A Mátyás király sétány jelenleg munkaterület, így az utcára behajtani autóval, csak célforgalom miatt lehetséges.
A Mátyás Apartmanokban foglaló vendégek részére, érkezéskor a Fürdő utcai parkolóhelyek használhatóak (itt a parkolás díjfizetés ellenében lehetséges), addig míg a Sétány Kávézó és Palacsintázóban átveszik az apartman kulcsait, ezt követően az apartmanház mélygarázsába tudnak leállni, ahol a parkolás az apartman vendégei részére díjmentes.

A Mátyás király sétány a fejlesztés után
Hajdúszoboszló turisztikai főutcája, ahol a Mátyás Apartmanok is található a jelenleg zajló fejlesztési folyamatoknak köszönhetően, a 2022-es év végére megszépül, megújul, új élménypontokkal gazdagodik. Az alábbi videóban tudják megtekinteni az utca tervezett képét, mely a fejlesztés eredményeként valósul meg.

https://www.youtube.com/watch?v=8m3QHM322rg