Apartmanok

Minden egy karnyújtásnyira Öntől – ennél közelebb nincs szállás Hajdúszoboszlón! Apartmanjaink legnagyobb előnye a tökéletes elhelyezkedésük: a település szívében, a nyáron karneváli hangulatot ídéző Mátyás király sétány legelején, közvetlen a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum mellett találhatóak.

Egész évben 6 különböző apartman közül válogathat, melyek mindegyike ideális kisgyermekes, illetve 2 gyermekes családoknak is. Az apartmanokhoz teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba, kényelmes bútorzat, szélessávú internetkapcsolat (WiFi), síkképernyős televízió, illetve terasz vagy erkély is tartozik. Extra szolgáltatásként ingyenes parkolást biztosítunk az épület alatt található kamerával védett zárt mélygarázsban.

Nálunk a legkisebb is számít: gondoltunk a kisgyermekes vendégeinkre is, hiszen hálós gyerekágy, fürdető kád, etetőszék és légzésfigyelő várja a legfiatalabbakat.

B/1 Családi Apartman

B/1 Családi Apartman

Földszinti, 38 négyzetméter alapterületű, 2+2 fő elhelyezésére is alkalmas. Elsősorban kisgyermekes családoknak vagy idősebb vendégeinknek ajánljuk.
Bővebben »

B/2 Családi Apartman

B/2 Családi Apartman

Földszinti, 38 nm alapterületű, 2+2 fő elhelyezésére is kiváló. Összenyitható a B/1 apartmannal, így nagycsaládok vagy baráti társaságok részére is jó megoldás.
Bővebben »

B/3 Családi Apartman

B/3 Családi Apartman

Első emeleti, 36 nm alapterületű, akár 2+2 fő elhelyezésére is alkalmas. Különlegessége a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumra néző tágas erkély.
Bővebben »

B/11 Családi Apartman

B/11 Családi Apartman

Első emeleti, 42 nm alapterületű, 2+2 fő elhelyezésére alkalmas. Egyik fő előnye ebben az apartmanban való elhelyezésnek, hogy külön felszerelt konyhával rendelkezik és tartozik hozzá egy a strandra néző, bútorozott tágas erkély.
Bővebben »

B/12 Családi Apartman

B/12 Családi Apartman

Első emeleti, 36 nm, 2+2 fő elhelyezésére alkalmas. Erkélye összenyitható a B/3 apartmannal, emiatt nagyobb családoknak vagy baráti társaságoknak ajánljuk.
Bővebben »

Zita Apartman

Zita Apartman

Első emeleti udvarra néző kétlégterű, 48 nm, 2+2 fő elhelyezésére alkalmas. Azoknak a családoknak vagy baráti társaságoknak, pároknak ajánljuk, akik igénylik a minőségi elhelyezést.
Bővebben »

B/16 Apartman

B/16 Apartman

Második emeleti udvarra néző kétlégterű, 48 nm, 2+2 fő elhelyezésére alkalmas. Azoknak a családoknak vagy baráti társaságoknak, pároknak ajánljuk, akik igénylik a minőségi elhelyezést.
Bővebben »