Sétány Kávézó és Palacsintázó Kupon

A Mátyás Apartmanok vendégei a Sétány Kávézó és Palacsintázóban személyenként 10% kedvezményben részesülnek, a vendéglátóhelyen történő fogyasztásból.
Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kedvezményesen kóstolja végig az egyedi hajdúszoboszlói palacsinta kreációkat, legyen a kedvence sós vagy édes, itt megtalálja.

Ha Hajdúszoboszlón a Mátyás Apartmanokban pihen, feltétlenül látogasson el a Sétány Kávézó és Palacsintázóba, a Mátyás király sétányon. Az egyedi vendéglátóhely a város turisztikai főutcáján található és egész évben, minden nap várja a palacsinta rajongókat. A kínálatban nemcsak édes, hanem sós kreációk is szerepelnek, melyek közül mindenki megtalálja a kedvére valót, amely utána a kedvence is lesz valószínűleg, bár érdemes minden látogatás alkalmával, valamilyen újdonságot is kipróbálni. Bővebb információ: www.setanykavezo.hu

Itt találja a felhasználható kupont
Rendeléskor jelezze a munkatársak részére, hogy Ön a Mátyás Apartmanok vendége és mondja be a kupon kódot, ezt követően már rendelhet is és a fogyasztás kiegyenlítésekor a kedvezménnyel csökkentett árat fizetheti.