Kihagyhatatlan programok Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlói pihenésed alatt kihagyhatatlan programok várnak rád a mediterrán hangulatú kisvárosban, az esti órákban.
nap-unnepe-tancoljuk-at-az-ejszakat-hajduszoboszlo
Ebben a bejegyzésben, a két legnagyobb nyári rendezvényre szeretnénk felhívni a figyelmedet, melyek már több évtizede szerepelnek Hajdúszoboszló rendezvénynaptárában és a városba élők és az ide látogató turisták örömére, ingyenesen látogatható rendezvények.

 1. Szoboszlói Folk Hétvége
  Ez a rendezvény minden évben július utolsó hétvégéjén (az idén július 29-31. között) kerül megrendezésre, ilyenkor 3 napig a népművészeteké és a néptáncé a főszerep a fürdővárosban. A Folk Hétvége kísérőrendezvénye a Kézművesek Utcája, ahol a népművészetek mesterei, változatos bemutatókkal várják az érdeklődőket. A koncertek két helyszínen, a délutáni és az esti órákban kezdődnek. Az idei évben is több mint 10 zenekar élő koncertét lehet meghallgatni. Az idei évben is zenél majd a közönségnek a Csík Zenekar, táncol majd a Debreceni Népi Táncegyüttes.
  A teljes programhoz kattints ide>>Szoboszlói Folkhétvége részletes program


 2. folkhetvege

 3. Szoboszlói Dixieland Napok
  A dixie és a jazz muzsika ünnepe minden évben augusztus első hétvégéjén van Hajdúszoboszlón. A Szoboszlói Dixieland Napok keretében most is mint minden évben három estén (augusztus 5-7.) keresztül 3-3 zenekar szórakoztatja majd a közönséget a fesztivál téren. Az élő koncertek este 20.00 órától kezdődnek és ingyenes látogathatóak. A hajdúszoboszlói szabadtéri színpadon 2016-ban ismét fellép a Miskolc Dixieland Band, a Molnár Dixieland Band és még további hét nagyon jó dixie muzsikát játszó zenekar. A teljes programhoz kattints ideSzoboszlói Dixieland Napok programja


  dixieland-napok